Dobrý den Caspere, mňo, moc ráda bych využila tvé ochoty. Byl bys tak hodný a dal mi svou emailovou adresu, že bych ti poslala ten dotáznik atřeby kdybys měl čas tak by ho vyplnil a poslal mi ho zpět? Jo? Šlo by to? Moc děkuji ať tak či tak :) měj se moc hezky!
A.
deeekuju :). ja jsem to anicce psala jeste mailem, tak ted to je posichrovany :)
to je milé že se tak biješ za ženskou emancipaci a femininní tvary slov přiznávám, že na to zdaleka tak nehledím jako ty (a dodnes se ve mě sváří, kdože je ten chirurg ženského pohlaví - nevíš náhodou? zdá se mi že podle by to měla být chiruržka, podle vzoru psycholog-psycholožka... hm?)
no, a kdybych napsala - respondentky ženského pohlaví jsou vzácné - to by ses teprv povozil, což? tak papa
na palacinky bohuzel nedorazim, ale rikam to dostatecne dopredu, tak bych snad mohla dostat dotaznik emailem, ne? sim sim :). adresu mam hellena.k@ kdyztak...
Rozhodne nikomu nic neposilej. Nechci skoncit na brisnim z prezrani palacinkama. Az ten kdo nedorazi, dostane, kdyz bude hodne zadonit mail.
Hmm, respondenti zenskeho pohlavi jsou fakt rarita... Vetsinou jsou to respondentky...
Milí vážení,
poptávala jsem se mezi spolužáky, jakpak to asi je s digitální verzí dotazníku a je-li případně možné ji vytvořit - a ukázalo se, že ta původní, ze které se dotazníky tiskly, není nijak nedostupná. Jak prosté
Takže:
DĚKUJI TOMU DOBRODINCI (KRIZOŇ?), který byl ochoten dotazník převést do formy přenositelné po internetu
A
PROSÍM TY OBĚTAVCE, KTEŘÍ SE NABÍDLI, ŽE "POKUD TO PŘIJDE MEJLEM, TAK TO VYPLNÍ", aby mi poslali svoje emailové adresy, a já jim dotazník rozešlu.
Bylo by mi líto, kdyby se touto novou informací něco změnilo na zítřejším palačinkovém dýchánku - přeci jen je to příležitost se vidět a najíst a tak... No ne?
Hellllenko děkuju za ochotu, přiznávám, že respondenti ženského pohlaví jsou úzkoprofilové zboží,a proto tě chytám za slovo. Byla-li bys tak hodná a poslala mi svou adresu (poštovní), s vděčností ti pošlu ten dotazník domů.
Momentálně je v procesu jeho digitalizace, ale zatím nevím, jesti to dopadne (jestli mi to schválí) a čas se krátí, proto bych raději využila tu klasickou kurýrsko službu.
Moc DĚKUJU
A.
Zdravim vas,
diky, ze jste projevili zajem pomoct Anicce s pruzkumem a tak bych Vam rad sdelil dalsi informace.
Testovani provedeme 12.5. 2004 od 19:00 ve vyzkumnem centru Peklo - Pod Lipami 58. Testovani odhadujeme na 60min, predpokladany konec party kolem 21:00 hod.
PROSIM rozmyslete si dany termin a CO nejdrive mi dejte jakkoliv vedet, zda dorazite a v jakem poctu. Kapacita neni neomezena a pokusim se sehnat dalsi lidi, aby kdyz uz se to smazi, tak at se to nemusi vyhazovat.